Gradient
Gradient

Reiki

Brengt je in balans en helpt genezen

Reiki Healing 

Heling, heel worden of ook wel Healing genoemd.

Reiki is helen met je handen. De reiki behandeling helpt je balans vinden tussen je lichaam en je geest.

De Reiki therapeut / master heeft geleerd de energie van het lichaam te voelen en gebruik te maken van alle energie om hem heen. Deze geeft hij via zijn handen door naar de cliënt via energiepunten (chakra’s), lijnen (meridianen) en velden (aura)

 

Het hele lichaam is een vorm van energie. In deze energie kan een storing zitten. Dit is een disbalans. Vaak weet men niet hoe deze is ontstaan. Deze uit zich dan vaak in lichamelijke maar ook in emotionele of psychische problemen.

 

Je lichamelijke gezondheid gaat onder andere over hoe jouw lichaam aanvoelt. Voel je pijn of ben je vaak ziek of heb je emotionele problemen? Het kan dus ook zijn dat een bepaald gebied juist overactief is. Het is dus niet altijd een gebrek aan energie.

​ 

Door extra energie te brengen daar waar nodig is stimuleert Reiki het zelfgenezend proces. Hierdoor versnelt de genezing aanzienlijk. Het is aan te bevelen een complete behandeling te ondergaan om de disbalans op te sporen en weer in balans te brengen. 

Voor dieren is een behandeling net zo prettig en goed als voor de mensen. Of het nu gaat om honden, katten, paarden, enz, voor alle dieren is Reiki ook een prima behandelmethode bij stress, pijn enz.

In feite worden we heel en volmaakt geboren. Gaandeweg ons leven treden er verstoringen op in ons energieveldDit komt door wat we mee maken, onze omgeving en door personen waar je mee in contact komt enz. 

Reiki gaat overal doorheen: het gaat door kleding, verband, gips.

Je hoeft je dus niet uit te kleden voor een Reiki behandeling.

Ervaar het verschil als wij de negatieve energie in en om u heen weghalen, blokkades verwijderen en u weer nieuwe krachtige energie geven zodat u weer krachtiger maar ook comfortabeler door kan.

FAQ;

Wat mag je na een Reiki healing verwachten.

Wat is de Universele energie?

Wat zijn Chakra's eigenlijk?

Wat zijn aura's?

Wat zijn Meridianen?

Aanvulling op reguliere therapieën. 

(zowel medisch als psychologisch )

Wetenschap over Reiki.

 

Wij werken veelal met de Tera Mai ™/ Seichem.™  Reiki. U kunt ook zelf Reiki leren bij ons.

Wij onderwijzen in de Tera Mai ™ Reiki welke afstamt van Mikao Usui en verder is ontwikkelt en aangevuld door Kathleen Milner. De cursussen bij Reikikring Drechtsteden zijn uitgebreider dan een standaard Reiki cursus!