top of page

Licht therapie

Polyredlighttherapy voor na _edited.jpg
Rood IR therapie gewrichtenplaatje

Lichttherapie verbetert de gezondheid van uw huidcellen om op deze wijze huidveroudering tegen te gaan, pijn te bestrijden en actieve acne te behandelen.

Deze gezichtsbehandeling met LED licht gebruikt de goede golflengtes van de diverse kleuren licht om de huid te versterken. In zonlicht zitten kwalijke UVA en UVB stralen maar  bij LED worden alleen de niet schadelijke lichtkleuren gebruikt. U zult dus niet verbranden.
Het helpt ook bijzonder goed tegen acne, eczeem en psoriasis, vitiligo en grove poriën, vermindert ontstekingen en verbetert de activiteit van het lymfe systeem.

 

Roodlicht / Infrarood therapie werkt diep in het weefsel en ontspant en verlicht pijnen in spieren en gewrichten, maar ook hier weer werkt het ook zeer goed op het herstellen van de huid zelf.

Ons leven wordt enorm beïnvloed door de kracht van licht. Denk maar aan hoe gelukkig u zich voelt op een warme zonnige dag in vergelijking tot de koude winterdagen. De voordelen van 
lichttherapie zijn dan ook wereldwijd erkend in de moderne geneeskunde. Uit duizenden onderzoeken is gebleken dat;

 1. Gaat huidveroudering tegen

 2. Rimpels en lijnen verminderen

 3. Cellulitis verminderd

 4. Verlies van vet (bijna 2x meer dan met dieet en oefeningen)

 5. Verwijderd chronische ontstekingen

 6. Vecht tegen oxidatieve schade dat veroudering veroorzaakt

 7. Verhoogd kracht, uithoudingsvermogen en spiermassa

 8. Verminderd pijn

 9. Gaat haarverlies tegen

 10. Bouwt weerstand tegen stress op cellulair niveau

 11. Versneld wondherstel

 12. Helpt tegen sommige auto-immuun ziekten en verbeterd hormonale gezondheid

 13. Optimaliseert hersenfuncties en gevoel

 14. Helpt tegen moeheid en verhoogd uw energie

U kunt er tot 10 jaar jonger uitzien!

Als het dan zo fantastisch is, waarom gebruikt niet iedereen dit dan?

Simpelweg omdat goede apparatuur behoorlijk kostbaar is en een bezoek aan een ziekenhuis, medische of schoonheidskliniek duur is.

(Het wordt ook alleen in extreme gevallen vergoed. Voor zover ons bekend is de A.S.R zorgverzekering met Uitgebreid pakket de enige die iets vergoed. Ook dan geldt eerst het eigen risico opmaken.) Gemiddeld 40 tot 100 euro voor een gezichtsbehandeling of apart deel van het lichaam per sessie in een salon of zelfs 200 tot 1700,- in een ziekenhuis of kliniek afhankelijk van de aandoening!

Daar doen wij dus niet aan mee! Ook lichttherapie moet voor iedereen bereikbaar zijn gezien de vele voordelen die deze behandelingen geven. Mede door donaties kunnen wij de prijzen extreem laag houden. 


Wat doet het bij Acne?
De antibacteriële en ontstekingsremmende werking gaan de actieve acne onder controle brengen. 
De huid word hersteld in zijn natuurlijke conditie en ziet er opnieuw gezond uit!

 • Vermindert zwarte punten

 • Ontstekingen nemen af

 • Werkt antibacterieel

 • Poriën verkleinen

 • Roodheid en irritatie verminderen

 

Wat doet het voor huidverjonging?
De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het LED licht werkt in op de verouderde huid. 


Voor wondgenezing: 
Het LED licht werkt in op de huid en gaat het herstelproces van de huid bevorderen voor het dichten en verbeteren van huidwonden zowel op de oppervlakkige huid als voor de behandeling van onderliggende bloed- uitstortingen (blauwe plekken)

 • Rimpels en fijne lijntjes vervagen

 • Pigmentvlekken verzachten

 • Poriën verkleinen

 • Huid wordt gladder

 • Irritaties in de huid verminderen

 • Spankracht verbetert

 • Huid gaat verstevigen

 • Huid krijgt een liftend effect

 • Zwarte puntjes verminderen


Het lichaam wordt aangespoord tot een versneld en natuurlijk herstel.
 

Resultaten?
De vitaliteit van je huid is top na behandeling! Het voelt gehydrateerd en elastisch aan, roodheid en irritatie zijn gekalmeerd.

Je zal merken dat de resultaten steeds verder verbeteren na elke sessie. Het is een behandeling waar je op lange termijn nog steeds mooie resultaten van ziet!
    • versnelling van weefselherstel
    • verminderd de acne bacteriën
    • ontstekingen worden verminderd
    • verbetering van de huidskleur
    • textuur en helderheid wordt verbeterd
    • verzacht rimpeltjes en lijntjes
    • gladdere en zachtere huid 


Wat is LED lichttherapie?
De LED-technologie, brengt nieuw leven in de cellen door gebruik te maken van natuurlijk licht in een bepaalde golflengten en verhoudingen. De cellen worden als het ware terug geprogrammeerd, 
gereinigd en de bloedcirculatie wordt flink verbeterd. Het is een niet-invasieve behandeling die de kracht uit puur licht gebruikt om ons natuurlijk herstelproces in de huid te versnellen. Zoals je weet,
raken onze huidcellen door allerlei omstandigheden en veroudering beschadigd waardoor ze niet meer instaat zijn zichzelf volledig te genezen en te vernieuwen. Door de stimulans van licht  verhogen we de celstofwisseling en stimuleren we de productie van collageen en elastine.

Zo helpen wij de huid zichzelf tot 150% sneller te genezen en zich te vernieuwen. Ook de hydratatie kan verhoogd worden tot 600% met zeer fijne spa waternevel deeltjes. De hydratatie is beter dan een masker, en de pure fysieke hydraterende  fijne deeltjes dringen diep door in de poriën van de huid, voor maximale hydratatie.
 

Deze energieboost resulteert in een jeugdige, stralende en natuurlijk 
gezonde mooie huid aan de buitenkant.

Het is een natuurlijk biochemische reactie vergelijkbaar met die van plantaardige fotosynthese.
Het is een 100% veilige en natuurlijke methode die volledig medisch onderbouwd is. We maken geen gebruik van warmte of chemische stoffen en het licht is zo gefilterd dat het geen schadelijke stralen bevat. Het helpt niet alleen bij huidverjonging, maar ook tegen een tal van andere huidproblemen.

Het is één van de veiligste manieren om alle huidtypes te behandelen zonder risico op negatieve bijwerkingen. Het maakt je huid van binnenuit gezond. De basis van een jeugdige huid!

Veilig en klinisch bewezen.

Meer dan 3000 wetenschappelijke onderzoeken bevestigen de werking van lichttherapie.
Niet-toxisch, niet-invasief.
Flexibel ook op andere lichaamsdelen of zelfs het gehele lichaam (full body) te gebruiken.
Je kan een lichttherapie behandeling boeken, ook in combinatie met een gezichtsbehandeling en/of massage.


We gebruiken géén  LED-therapie op iemand die:
• een epileptische aandoening heeft, tenzij deze persoon toestemming heeft van de specialist.
• “fotosensitief” is, tenzij u toestemming heeft van de specialist. Sommige aandoeningen en medicijnen kunnen lichtovergevoeligheid veroorzaken. Fotosensitiviteit kan een bijwerking zijn van bepaalde kankerbehandelingen, zoals chemotherapie of radiotherapie.
• lichtgevoelige medicijnen gebruikt zoals: Benzolperoxide, Salicylzuur, anti-schimmel medicatie, MTX, anti-depressiva, Sint Janskruid, Tetracycline, Roaccutane, bepaalde antibiotica of schildkliermedicatie. Vaak is het al voldoende 5 dagen deze medicatie te stoppen alvorens een behandeling te ondergaan.
• kanker heeft of behandeld wordt tegen deze ziekte.
• steroïde medicijnen gebruikt zoals Hydrocortisonen.
• met bepaalde auto-immuun ziekten zoals Lupus Erythematose of Albinisme.
• Bij zwangerschap mag de therapie niet gebruikt worden op de buik of wanneer borstvoeding wordt gegeven mag dit niet op de borsten gebruikt worden.


 

bottom of page