top of page

Wij bieden stenen / kristallen aan met een bepaalde maat en/of gewicht.

Wat wij leveren is meestal meer dan aangegeven staat. Het model kan iets afwijken van de foto, maar is in principe hetzelfde.

De stenen / kristallen zijn door ons met de hand uitgezocht en altijd het beste van wat op dat moment voorhanden is bij de leverancier.

Ook de kwaliteit geven wij aan in bijv. B, A, AA of AAA. B is bijvoorbeeld de gemiddelde (meestal matige) kwaliteit die men in winkels vaak ziet, A is al goede kwaliteit, AA is nog beter maar met lichte afwijkingen en AAA is de best mogelijke kwaliteit en puurheid.

Wil je een specifieke steen / kristal of hanger die niet in onze webshop staat? stuur dan een bericht met je wensen. Wij gaan dan kijken of we dit kunnen maken of leveren.

Hoe kies je een edelsteen/mineraal uit?

In de alternatieve geneeskunde worden mineralen ingezet als geneeskrachtige of helende steen. Zij werken door hun uiterlijk, samenstelling, kleur en vibraties vaak op een bijzondere manier op het lichaam, ziel en geest van de mens in. Iedere steensoort heeft zijn unieke wezen, kracht en elektromagnetische veld. Daardoor staan zij in wisselwerking met hun omgeving.

Veel mensen voelen dat edelstenen en mineralen een uitstraling hebben, andere mensen ervaren via hun intuïtie of hun innerlijk oog dat edelstenen een bepaalde werking hebben. Edelstenen hebben hun eigen trillingsgetal. Gevoelige mensen kunnen deze vibraties opvangen.

De juiste steen kiezen
Hier zijn natuurlijk geen vaste regels voor. Je kunt een edelsteen cadeau krijgen of iemand raadt je iets aan. Of je hebt een bepaald probleem waar je een genezende steen bij wilt vinden. Je kunt ook intuïtief een edelsteen/mineraal uitzoeken. Soms word je gewoon aangetrokken door een mineraal. Het is dan net of de steen jou heeft uitgezocht. Er zijn een paar hulpmiddelen om een edelsteen, mineraal uit te zoeken.

Kiezen op intuïtie 
Edelstenen en kristallen stralen een vibratie (frequentie), een energie uit. Zonder enige inspanning kan je de edelstenen voelen. Want je voelt en ziet wat voor steen je nodig hebt. Neem hiervoor gewoon de tijd en als het niet goed voelt kies je een ander. Kinderen doen het zo gemakkelijk  en schijnen er geen probleem mee te hebben en zijn ervan overtuigd dat ze de juiste edelsteen hebben gekozen.

Kiezen met eerst zien
Het kan maar zo dat je oog wordt getrokken naar een bepaalde edelsteen of kristal. Deze kan je dan gewoon nemen. Het kan zijn dat je wat voelt. Een trilling of een sensatie van warmte of kou. Ook hier geldt: Voelt het goed? OK, niet goed? Kies een ander.

Kiezen met je handen
Het kan zijn dat je in een winkel staat en aangetrokken voelt door een bepaalde steen. Je zou met je handen erboven heen en weer kunnen gaan en aanvoel