top of page

Uitleg over Tera Mai™ Reiki

Tera Mai Reiki is eigenlijk de oorspronkelijke en complete manier van Reiki praktiseren zoals ooit bedoeld was door Mikau Usui.

Toen Reiki naar Amerika en Europa kwam is er een deel van de initiaties weggelaten waardoor de energie maar voor de helft beschikbaar was.

In de Reiki (grand)master lijn is het tot en met Takata goed gegaan.

Kathleen Milner heeft de geschiedenis van Reiki en dus vanaf Mikau Usui grondig onderzocht en heeft zo de gebreken boven water gehaald en opnieuw en beschermd teruggebracht in de Reiki leer wat dan nu als Tera Mai™ Reiki en Seichem is vastgelegd.

In Tera Mai wordt dan ook met de vijf elementen gewerkt zoals Aarde, Lucht, Water, Vuur en Ether. De "gewone" Reiki werkt alleen met het element Aarde.

In de Tera Mai werken we dan ook met de  Regels Tera Mai™ Golden Boeddha;

Sinds het begin van de jaren negentig is Tera Mai™ geregistreerd bij het Federal Copyright & Trademark Office als een genezingssysteem met gestandaardiseerde afstemmingen.
WANNEER UNIVERSAL HEALING INITIATIES WORDEN VERANDERD. ZIJN ZE DOOR DE MENS GEMAAKT.

1. Alle Tera Mai™-initiaties moeten op de gestandaardiseerde manier worden gegeven, zodat iedereen dezelfde Universele Helende Energie ontvangt.

2. Goed afgestemde Tera Mai™-meesters mogen Tera Mai™-initiaties op geen enkele manier veranderen.

3. Goed afgestemde Tera Mai™-meesters mogen GEEN andere initiaties geven of ontvangen.

4. De keuze is om ofwel alleen Tera Mai™ te beoefenen OF zoveel andere initiaties te ontvangen en te geven als ze willen.

5. Tera Mai™ initiaties worden altijd persoonlijk of telefonisch gegeven.

6. Alvorens een Tera Mai™-initiatie te geven, werkt de initiator of meester samen met Spirits / Gods engelen om alle zwarte, demonische en/of door mensen gemaakte initiaties te verwijderen die de toekomstige ingewijde in dit of enig ander leven heeft ontvangen of gegeven.
Zie " https://kathleenmilner.com/clearings/how-to-release-manmade-attunements/

7. Het spreekt voor zich dat Tera Mai™-ingewijden moeten streven naar mededogen, integriteit en eerlijkheid om duidelijk verbonden te zijn met de energieën van Tera Mai™.

8. Kathleen Milner deelt haar handelsmerk vrij en openlijk alleen met goed afgestemde Tera Mai™-ingewijden die zich houden aan de bovenstaande Tera Mai™-normen.

9. Keer op keer is bewezen dat goed afgestemde Tera Mai™-ingewijden die zich houden aan de Tera Mai™-standaarden van Boeddha, genezingen kunnen vergemakkelijken.

10. Spirits / Gods engelen werken met de Universele Helende Energie die we kanaliseren om positieve verandering teweeg te brengen.

Een Hoger Wezen, zoals Boeddha, kan zich verbinden met één persoon. 
De verbinding duurt het hele leven van het individu, tenzij het individu de Gave of het Hogere Wezen onteert.
Voordat Boeddha contact met mij maakte, maakte hij contact met Takata in een bewustzijns-verhogende ervaring in Hawaï.

– Kathleen Milner -

Voor hen die de oude "normale" Reiki hebben geleerd is er de mogelijkheid her-initiaties te krijgen wanneer zij zich houden aan de bovenstaande regels, waardoor ook zij weer de volledige helende universele energie kunnen toepassen. Na 36 jaar ervaring met de "normale" reiki kunnen wij vaststellen dat Tera Mai toch vele malen meer te bieden heeft en veel krachtiger is. Dit blijkt ook wel uit de fantastische resultaten. 

bottom of page