top of page
Huis of ruimte reinigen

Waarom een huisreiniging?

Heb je wel eens het gevoel dat er iemand bij je is of je bekeken voelt, terwijl je niemand ziet? Een koude wind voelt, terwijl ramen en deuren gesloten zijn? Bij sommige mensen gaat de radio vanzelf aan of knipperen lampen of gaan kaarsen wild flakkeren zonder reden. Allerlei zaken waar de meeste mensen zich helemaal niet prettig bij voelen. Hier hebben niet alleen mensen last van, maar huisdieren ook.

Dit zijn slechts enkele redenen waarvoor mensen ons inschakelen om hun huis te reinigen. Herken jij bovenstaande punten? Of ervaar jij andere dingen in huis waar je geen goed gevoel bij hebt? Dan is de kans groot dat er negatieve of verouderde energieën of entiteiten in jouw huis aanwezig zijn.

Zeer gevoelige mensen en vooral jonge kinderen kunnen veel last ondervinden van negatieve of ongewenste energieën en/of entiteiten. Entiteiten zitten vaak vast in een huis. Je kunt ze wegjagen, maar zonder voldoende kennis en kunde zullen ze meteen weer terug keren en wordt het vaak zelfs nog erger. Het is tenslotte ook hun huis en ze laten zich niet makkelijk wegjagen. Deze entiteiten zijn vaak verdwaald. Sommige entiteiten willen iets vertellen aan de bewoners, ze zijn dan in het huis met een reden. Ze hebben in veel gevallen dezelfde onverwerkte ervaringen als een van de bewoners van het huis. Ze komen de bewoner bewust maken van deze onverwerkte ervaring. Zodra je als mens deze ervaring verwerkt hebt, kan de entiteit daarop meeliften. Laat het huis altijd door een professional reinigen, zodat elke bewoner in huis weer kan genieten en niet meer bang hoeft te zijn.

Een huis of ruimtereiniging is een energetische schoonmaak van ongewenste entiteiten en/of oude energieën. De ruimten worden gezuiverd en negatieve energieën zullen verdwijnen of geneutraliseerd worden. Ongewenste energieën kunnen ook entiteiten zijn. Een entiteit is een overleden persoon of dier, ook wel ziel of geest genoemd. Een entiteit is meestal energetisch achtergebleven op aarde en beseft nog niet dat hij of zij geen aards lichaam meer heeft. Het is een dolende ziel tussen hemel en aarde.

Wij werken eerst met Palo Santo (heilig hout) met een aangename geur waarmee we liefdevol de entiteit(en) en energieën proberen te verdrijven of naar het licht te sturen. Mocht dit niet genoeg zijn, dan gaan wij over op Salie wat een stuk agressiever is en een veel sterkere penetrante geur heeft. Wanneer Salie is gebruikt raden wij wel aan dat u uw huis of ruimte extra gaat beschermen met bepaalde kristallen.

  • Wanneer negatieve energieën verdwenen zijn, komt de energiehuishouding weer in balans. Dit heeft een positieve invloed op alle bewoners. Het zuiveren van energetische blokkades opent de weg voor positieve en nieuwe energie.

bottom of page