top of page
Huis of ruimte reinigen

Waarom een huisreiniging?

Heb je wel eens het gevoel dat er iemand bij je is of je bekeken voelt, terwijl je niemand ziet? Een koude wind voelt of kippenvel krijgt terwijl ramen en deuren gesloten zijn? Bij sommige mensen gaat de radio of tv vanzelf aan of uit,  knipperen lampen of gaan kaarsen wild flakkeren zonder reden. Vreemde geluiden in huis zoals nageltikken, bonken, voetstappen enz. Je gaat twijfelen aan jezelf of denken dat het in je hoofd zit. Allerlei zaken waar de meeste mensen zich helemaal niet prettig bij voelen.

 

Hier hebben niet alleen mensen last van, maar huisdieren ook. Deze zijn vaak nog gevoeliger.

Wanneer uw huisdier dingen ziet die er volgens u niet zijn of als het dier steeds blaft of ergens achteraan gaat, de kat steeds ergens naar blaast of juist wegloopt zijn dat veel voorkomende signalen dat er iets aan de hand is.

Ook wanneer u uw planten maar niet goed kunt houden en bijna alles steeds maar verdort en doodgaat is het mogelijk dat er iets in uw huis hangt.

Dit zijn slechts enkele redenen waarvoor mensen ons inschakelen om hun huis te reinigen. Herken jij bovenstaande punten? Of ervaar jij andere dingen in huis waar je geen goed gevoel bij hebt? Dan is de kans groot dat er negatieve of oude energieën of entiteiten in jouw huis aanwezig zijn.

Zeer gevoelige mensen en vooral jonge kinderen kunnen veel last ondervinden van negatieve of ongewenste energieën en/of entiteiten. Entiteiten zitten vaak vast in een huis. Je kunt ze wegjagen, maar zonder voldoende kennis en kunde zullen ze meteen weer terug keren en wordt het vaak zelfs nog erger. Het is tenslotte ook hun huis en ze laten zich niet makkelijk wegjagen. Deze entiteiten zijn vaak verdwaald.

Een huis of ruimtereiniging is een energetische schoonmaak van ongewenste entiteiten en/of oude energieën. De ruimten worden gezuiverd en negatieve energieën zullen verdwijnen of geneutraliseerd worden. Ongewenste energieën kunnen ook entiteiten zijn. Een entiteit is een overleden persoon of dier, ook wel ziel of geest genoemd. Een entiteit is meestal energetisch achtergebleven op aarde en beseft nog niet dat hij of zij geen aards lichaam meer heeft. Het is een dolende ziel tussen hemel en aarde.

Het hoeft niet altijd negatief te zijn.

Sommige entiteiten willen iets vertellen aan de bewoners, ze zijn dan in het huis met een reden. Ze hebben in veel gevallen dezelfde onverwerkte ervaringen als een van de bewoners van het huis. Ze komen de bewoner bewust maken van deze onverwerkte ervaring. Zodra je als mens deze ervaring verwerkt hebt, kan de entiteit daarop meeliften. Laat het huis altijd door een professional reinigen, zodat elke bewoner in huis weer kan genieten en niet meer bang hoeft te zijn.

Ga in geen geval zelf dingen proberen! Het internet staat bol van manieren om zelf te reinigen en de meeste manieren werken niet of maar half. Gebruik sowieso geen salie! Als je hier geen verstand van hebt kun je het zelfs nog erger maken. Vraag minimaal eerst om advies aan een Tera Mai therapeut of nog beter, een Tera Mai master.

Wij werken volgens een beproefd Tera Mai protocol en eerst met Palo Santo (heilig hout) met een aangename geur waarmee we liefdevol de entiteit(en) en energieën proberen te verdrijven of naar het licht te sturen. Mocht dit niet genoeg zijn, dan gaan wij over op Salie wat een stuk agressiever is en een veel sterkere penetrante geur heeft. Wanneer Salie is gebruikt raden wij wel aan dat u uw huis of ruimte daarna goed ventileert en extra gaat beschermen met bepaalde kristallen.

  • Zonder de extra bescherming van deze kristallen zal de reiniging zeker nog wel een aantal maanden effect hebben, maar kan daarna ook weer terugkomen. Wanneer u de extra kristallen hebt geplaatst bent u voorgoed verlost van de problemen. Hier zullen wij ook uitleg over geven.

  • Wanneer negatieve energieën verdwenen zijn, komt de energiehuishouding weer in balans. Dit heeft een positieve invloed op alle bewoners. Het zuiveren van energetische blokkades opent de weg voor positieve en nieuwe energie.

bottom of page