top of page

Nieuws en projecten

Hier vind u nieuws en informatie over projecten van Reikikring

Wij zijn gestart met diverse soorten lichttherapieën
We hebben cosmetische lichttherapie voor bijvoorbeeld huidverjonging, tegen acné, eczeem, psoriasis enzovoorts. Tot nu toe met succes! Deze kun je ook combineren met de diverse gezichtsbehandelingen, massages en reiki. 

Cursussen Lotus Healing gestart

Deze gloednieuwe therapie is nu beschikbaar voor therapeuten. Het is traumaverwerking op energetisch niveau. Geen herbeleving, geen uitvoerige zware  gesprekken. Zeer laagdrempelig met een zeer hoge succes rate. Voor iedereen met Reiki 2 en hoger of met veel ervaring in energetisch werk.

Roze lotusbloem
ambassadeur reiki bij starfish.health

Nieuws

Starfish Health

Reikikring is ambassadeur voor Reiki bij STARFISH.HEALTH Dit is hét digitale platform voor het verbinden van elke vraag op het gebied van aanvullende zorg met meer dan 100 verschillende methodes. Starfish Health maakt zorg en aanbieders meer bekend en beter vindbaar. Tevens is dit platform actief in het verbinden van reguliere zorg met de aanvullende zorg. Wij maken duidelijk wat alle methodes inhouden en wat mensen kunnen verwachten. Starfish is per 08-08-2022 voor het publiek online gegaan!

Nieuws

Samenwerking met Mandy's Salon

Reikikring en Mandy's Salon zijn een samenwerking aangegaan. Mandy werkte eerst in Trendsalon Daisy als wimper en wenkbrauwstyliste. Ook reikikring werkte daar bijna dagelijks in de salon met massages en reiki. De salon is om diverse redenen gesloten per 18-04-2022 dus is besloten de activiteiten per 02-05-2022 onder te brengen bij reikikring. Dit mede omdat Mandy ook reikitherapeute is en haar diensten net zo mooi aansluiten als in de salon in Hoogvliet.

Tera Mai Academy logo 2.png

Nieuws

Tera Mai Reiki opleidingen

Vanaf 20-05-2024 mag Reikikring van Kathleen Milner zich officieel een Tera Mai Reiki Academy noemen. Zo bent u zeker van een goede degelijke Reiki opleiding.

Sinds 02-05-2022 is het mogelijk om bijna dagelijks in Dordrecht Tera Mai reiki cursussen te volgen bij Reikikring.

Nieuwe dienst

Thymus controle / versterking

Bij vele gevaccineerde mensen is gebleken dat het immuunsysteem met in het bijzonder de thymus behoorlijk is verzwakt. Dit komt ook voor bij auto-immuunziekten. Reikikring kan dit voor u controleren en indien nodig versterken om zo uw immuunsysteem weer een boost te geven. Uiteraard krijgt u ook tips over hoe u zelf hier nog het e.e.a. aan kan doen.

Thymus het brein van uw immuunsysteem
bottom of page