top of page

Nieuws en projecten

Hier vind u nieuws en informatie over projecten van Reikikring

Vanaf 21-08-2023 starten we met diverse lichttherapieën
We hebben cosmetische lichttherapie voor bijvoorbeeld huidverjonging, tegen acné, eczeem, psoriasis enzovoorts. Deze kun je ook combineren met de diverse gezichtsbehandelingen van Mandy. Rood en infrarood lichttherapie voor het gehele lichaam bij spier en gewrichtspijnen. 

ambassadeurs logo.png

Project

Starfish Health

Reikikring is ambassadeur voor Reiki bij STARFISH.HEALTH Dit is hét digitale platform voor het verbinden van elke vraag op het gebied van aanvullende zorg met meer dan 100 verschillende methodes. Starfish Health maakt zorg en aanbieders meer bekend en beter vindbaar. Tevens is dit platform actief in het verbinden van reguliere zorg met de aanvullende zorg. Wij maken duidelijk wat alle methodes inhouden en wat mensen kunnen verwachten. Starfish is per 08-08-2022 voor het publiek online gegaan!

Nieuws

Samenwerking met Mandy's Salon

Reikikring en Mandy's Salon zijn een samenwerking aangegaan. Mandy werkte eerst in Trendsalon Daisy als wimper en wenkbrauwstyliste. Ook reikikring werkte daar bijna dagelijks in de salon met massages en reiki. De salon is om diverse redenen gesloten per 18-04-2022 dus is besloten de activiteiten per 02-05-2022 onder te brengen bij reikikring. Dit mede omdat Mandy ook reikitherapeute is en haar diensten net zo mooi aansluiten als in de salon in Hoogvliet.

_edited.jpg

Nieuws

Reiki opleidingen

Sinds 02-05-2022 is het mogelijk om bijna dagelijks in Dordrecht reiki cursussen te volgen bij Reikikring. Voorheen was dit niet mogelijk door de vele werkzaamheden in Hoogvliet. Reikikring is nu weer full time aanwezig in Dordrecht.

Nieuwe dienst

Thymus controle / versterking

Bij vele gevaccineerde mensen is gebleken dat het immuunsysteem met in het bijzonder de thymus behoorlijk is verzwakt. Dit komt ook voor bij auto-immuunziekten. Reikikring kan dit voor u controleren en indien nodig versterken om zo uw immuunsysteem weer een boost te geven. Uiteraard krijgt u ook tips over hoe u zelf hier nog het e.e.a. aan kan doen.

Thymus reikikring dordrecht.jpg
bottom of page