top of page
Gradient

Reiki

Brengt je in balans en helpt genezen

Reiki Healing 

Heling, heel worden of ook wel Healing genoemd.

Reiki is helen met je handen. De reiki behandeling helpt je balans vinden tussen je lichaam en je geest.

De behandeling werkt pijnstillend op alle vlakken en helpt je balans te vinden tussen je lichaam en je geest en geeft rust en helderheid. Door extra energie te brengen daar waar nodig is stimuleert Reiki het zelf genezend proces. Er zijn vele stromingen in Reiki. Denk aan bijvoorbeeld Karuna, Shambhala, Lighterian, Holy Fire, Kundalini etc. Deze zijn allemaal afgeleid van de "normale" Reiki met als bron Mikau Usui. Vaak met een speciaal doel of gecombineerd met een deel Reiki en een deel van een ander soortige therapie.

Gezegd moet worden dat niet iedere aanbieder de juiste intenties heeft. Kundalini heeft bijvoorbeeld een slechte naam omdat daar nogal eens wat misbruik zaken uit zijn gekomen. Er wordt dan gewerkt met de seksuele energie op een manier die niet past in de traditionele Reiki.

Wij zeggen hiermee duidelijk niet dat Kundalini slecht is, maar wees wel op uw hoede wat aanbieders betreft. Zoek naar recensies bijvoorbeeld en neem uw eigen drinken mee.

Of nog beter, ga eerst kennismaken en volg uw gevoel.

Maar wat is dan Tera Mai Reiki? klik hier!

De Reiki therapeut / master heeft geleerd de energie van het lichaam te voelen en gebruik te maken van alle energie om hem heen. Deze geeft hij via zijn handen door naar de cliënt via energiepunten (chakra’s), lijnen (meridianen) en velden (aura)

 

Het hele lichaam is een vorm van energie. In deze energie kan een storing zitten. Dit is een disbalans. Vaak weet men niet hoe deze is ontstaan. Deze uit zich dan vaak in lichamelijke maar ook in emotionele of psychische problemen.

 

Je lichamelijke gezondheid gaat onder andere over hoe jouw lichaam aanvoelt. Voel je pijn of ben je vaak ziek of heb je emotionele problemen? Het kan dus ook zijn dat een bepaald gebied juist overactief is. Het is dus niet altijd een gebrek aan energie.

​ 

Het is aan te bevelen een complete behandeling te ondergaan om de disbalans op te sporen en weer in balans te brengen. 

Voor dieren is een behandeling net zo prettig en goed als voor de mensen. Of het nu gaat om honden, katten, paarden, enz, voor alle dieren is Reiki ook een prima behandelmethode bij stress, pijn enz.

In feite worden we heel en volmaakt geboren. Gaandeweg ons leven treden er verstoringen op in ons energieveldDit komt door wat we mee maken, onze omgeving en door personen waar je mee in contact komt enz. 

Reiki gaat overal doorheen: het gaat door kleding, verband, gips.

Je hoeft je dus niet uit te kleden voor een Reiki behandeling.

Mensen die Reiki ontvingen,  beschrijven het  als 'intens ontspannend'.

Mensen die een Reiki-sessie hebben ondergaan,  kunnen zeggen :

 

"Ik voel me erg opgefrist en schijn helderder te denken."
"Ik denk dat ik in slaap ben gevallen."
"Ik kan niet geloven hoe heet je handen werden!"
“Ik voel me meer ontspannen dan zelfs na een massage.”
"Mijn  hoofdpijn is weg."

 

Individuen rapporteren verschillende ervaringen. Sommigen zeggen dat de handen van de beoefenaar heet worden, anderen melden verkoelende handen en sommige mensen voelen pulserende golven. De meest voorkomende meldingen zijn het loslaten van stress en diepe ontspanning.

Ervaar het verschil als wij de negatieve energie in en om u heen weghalen, blokkades verwijderen en u weer nieuwe krachtige energie geven zodat u weer krachtiger maar ook comfortabeler door kan.

FAQ;

Wat is Tera Mai?

Wat mag je na een Reiki healing verwachten.

Wat is de Universele energie?

Wat zijn Chakra's eigenlijk?

Wat zijn aura's?

Wat zijn Meridianen?

Aanvulling op reguliere therapieën. 

(zowel medisch als psychologisch )

Wetenschap over Reiki.

 

Belangrijk / Update

Gebleken is dat na de corona vaccinaties het immuunsysteem ( o.a. uitzending op NPO met Sanquin bloedbank) bij velen enorm is verzwakt, behalve tegen corona. Het immuunsysteem kijkt eigenlijk hoofdzakelijk naar het coronavirus en ziet andere indringers steeds minder. Dit merken wij aan de energie van de thymus. Hierdoor krijgen bacteriën, schimmels en virussen steeds meer vrij spel om schade aan te richten door indringers die niet gezien worden. T/m de 2e vaccinatie kunnen wij de thymus nog activeren /versterken, daarna is nog onbekend.

Twijfelt u? Boek dan een Thymusconsult, dan kunnen wij deze voor u controleren en/of versterken.

U krijgt dan ook nog meer tips over hoe u zelf ook nog e.e.a kunt doen.

Note: Dit is ook voor ons nieuw terrein en zullen ons op deze problematiek verder concentreren. Wij houden de wetenschap goed in de gaten en zullen nieuwe ontwikkelingen uiteraard hier melden.

Meer informatie over auto-immuunziekten? klik hier.

______________________

Wij werken veelal met de Tera Mai ™/ Seichem.™  Reiki. U kunt ook zelf Reiki leren bij ons.

Wij onderwijzen in de Tera Mai ™ Reiki welke afstamt van Mikao Usui en verder is ontwikkelt en aangevuld door Kathleen Milner. De cursussen bij Reikikring Drechtsteden zijn uitgebreider dan een standaard Reiki cursus!

U maakt ook kennis met het werken met edelstenen, geurtherapie, solfeggio tonen enz.

Ook na de cursus(sen) kunt u vragen blijven stellen en krijgt u updates over nieuwe ontwikkelingen.

 

bottom of page