top of page
Gradient

Reiki

Brengt je in balans en helpt genezen

Reiki Healing 

Heling, heel worden of ook wel Healing genoemd.

Reiki is helen met je handen. De reiki behandeling helpt je balans te vinden tussen je lichaam en je geest.

De behandeling werkt pijnstillend op alle vlakken en geeft rust en helderheid. Door extra energie te brengen daar waar nodig is stimuleert Reiki het zelf genezend proces.

De Reiki therapeut / master heeft geleerd de energie van het lichaam te voelen en gebruik te maken van alle energie om hem heen. Deze geeft hij via zijn handen door naar de cliënt via energiepunten (chakra’s), lijnen (meridianen) en velden (aura)

 

Het hele lichaam is een vorm van energie. In deze energie kan een storing zitten. Dit is een disbalans. Vaak weet men niet hoe deze is ontstaan. Deze uit zich dan vaak in lichamelijke maar ook in emotionele of psychische problemen.

 

Je lichamelijke gezondheid gaat onder andere over hoe jouw lichaam aanvoelt. Voel je pijn of ben je vaak ziek of heb je emotionele problemen? Het kan dus ook zijn dat een bepaald gebied juist overactief is. Het is dus niet altijd een gebrek aan energie.

​ 

Het is aan te bevelen een complete behandeling te ondergaan om de disbalans op te sporen en weer in balans te brengen. 

Voor dieren is een behandeling net zo prettig en goed als voor de mensen. Of het nu gaat om honden, katten, paarden, enz, voor alle dieren is Reiki ook een prima behandelmethode bij stress, pijn enz.

In feite worden we heel en volmaakt geboren. Gaandeweg ons leven treden er verstoringen op in ons energieveldDit komt door wat we mee maken, onze omgeving en door personen waar je mee in contact komt enz. 

Reiki gaat overal doorheen: het gaat door kleding, verband, gips.

Je hoeft je dus niet uit te kleden voor een Reiki behandeling.

Mensen die Reiki ontvingen,  beschrijven het  als 'intens ontspannend'.

Mensen die een Reiki-sessie hebben ondergaan,  kunnen zeggen :

 

"Ik voel me erg opgefrist en schijn helderder te denken."
"Ik denk dat ik in slaap ben gevallen."
"Ik kan niet geloven hoe heet je handen werden!"
“Ik voel me meer ontspannen dan zelfs na een massage.”
"Mijn  hoofdpijn is weg."

 


 

Individuen rapporteren verschillende ervaringen. Sommigen zeggen dat de handen van de beoefenaar heet worden, anderen melden verkoelende handen en sommige mensen voelen pulserende golven. De meest voorkomende meldingen zijn het loslaten van stress en diepe ontspanning.

Ervaar het verschil als wij de negatieve energie in en om u heen weghalen, blokkades verwijderen en u weer nieuwe krachtige energie geven zodat u weer krachtiger maar ook comfortabeler door kan.

Er zijn vele stromingen in Reiki. Denk aan bijvoorbeeld Usui Reiki, Karuna, Shambhala, Lighterian, Holy Fire, Gold Reiki, Kundalini, Jiko Ai etc. Deze zijn allemaal afgeleid van de "originele" Reiki met als bron Mikau Usui. Vaak met een speciaal doel of gecombineerd met een deel Reiki en een deel van een ander soortige therapie.

Tera Mai Reiki is de meest originele en complete vorm van Reiki zoals Mikau Usui ook uitgedragen heeft.

Door de tijd heen zijn er gebreken ontstaan door het weglaten van bepaalde elementen en procedures.

In Tera Mai Reiki is dat allemaal weer teruggebracht.

Net als alles in de kosmos is ook Reiki aan verandering onderhevig.

Het is daarom belangrijk dat beoefenaars van Tera Mai Reiki up to date blijven. Het is ook daarom dat Reikikring de studenten en gevorderden levenslang toegang geeft tot actuele informatie welke door Kathleen Milner wordt verstrekt.

Gezegd moet worden dat niet iedere aanbieder de juiste intenties heeft. Kundalini heeft bijvoorbeeld een slechte naam omdat daar nogal eens wat misbruik zaken uit zijn gekomen. Er wordt dan gewerkt met de seksuele energie op een manier die niet past in de traditionele Reiki.

Wij zeggen hiermee duidelijk niet dat Kundalini slecht is, maar wees wel op uw hoede wat aanbieders betreft. Zoek naar recensies bijvoorbeeld en neem uw eigen drinken mee.

Of nog beter, ga eerst kennismaken en volg uw gevoel.

Maar wat is dan Tera Mai Reiki? klik hier!

FAQ;

Wat is Tera Mai?

Wat mag je na een Reiki healing verwachten.

Wat is de Universele energie?

Wat zijn Chakra's eigenlijk?

Wat zijn aura's?

Wat zijn Meridianen?

Aanvulling op reguliere therapieën. 

(zowel medisch als psychologisch )

Wetenschap over Reiki.

 

Belangrijk / Update

Gebleken is dat na de corona vaccinaties het immuunsysteem ( o.a. uitzending op NPO met Sanquin bloedbank en de lezingen van o.a. Prof. Dr. Pierre Capel) bij velen enorm is verzwakt, behalve tegen corona.

Nu is ook uit een onderzoek onder leiding van Prof. Brigitte Köning in een laboratorium in Maagdenburg Duitsland gebleken dat de Pfizer/BionTech vaccinaties veel te veel vreemd DNA bevatten die ons DNA dan weer aanpassen. Ze overschrijden de maximale dosering per doses van 10 ng met 83x tot 354x deze maximale dosis zeer ruim. Deze norm is door de WHO vastgesteld. Dit is op de Duitse zender MDR op 12 december 2023 in het nieuws uitgezonden. Dit was ook al eerder bevestigd door genoomexpert Kevin McKernan. Er is aan 20 andere laboratoria gevraagd deze onderzoeken ook te doen, deze weigerden echter ivm belangen van o.a. sponsors.

Het immuunsysteem kijkt eigenlijk hoofdzakelijk naar het coronavirus en ziet andere indringers steeds minder. Dit merken wij als reiki therapeuten aan de energie van de thymus. Hierdoor krijgen bacteriën, schimmels en virussen steeds meer vrij spel om schade aan te richten door indringers die niet gezien worden. T/m de 3e vaccinatie kunnen wij de thymus nog activeren /versterken, daarna is nog onbekend.

Twijfelt u? Boek dan een Thymusconsult, dan kunnen wij deze voor u controleren en/of versterken.

U krijgt dan ook nog meer tips over hoe u zelf ook e.e.a kunt doen.

Note: Wij zullen ons op deze problematiek blijven concentreren. Wij houden de wetenschap goed in de gaten en zullen nieuwe ontwikkelingen uiteraard hier melden.

Er zijn inmiddels ook medicijnen bekend die de negatieve effecten zouden kunnen herstellen.

Meer informatie over auto-immuunziekten? klik hier.

______________________

Wij werken met de Tera Mai ™/ Seichem.™  Reiki. U kunt ook zelf Reiki leren bij ons.

Wij onderwijzen in de Tera Mai ™ Reiki welke afstamt van Mikao Usui en verder is ontwikkelt en aangevuld door Kathleen Milner.

De cursussen bij Reikikring Drechtsteden zijn degelijk en uitgebreider dan een standaard Reiki cursus!

U maakt bijvoorbeeld ook kennis met het werken met edelstenen, geurtherapie, solfeggio tonen enz.

Ook na de cursus(sen) kunt u vragen blijven stellen, u hoeft dan geen kosten te betalen zoals bij velen wel het geval is. U krijgt ook updates over nieuwe ontwikkelingen via uw eigen persoonlijke pagina op onze website. (gratis en onbeperkt)

Voor onze cursisten hebben wij ook speciale programma's, groeitrainingen en kortingen.

 

bottom of page