top of page

Massages

Wij bieden verschillende vormen van massages aan

Klik op de massage voor details

Full body (relax of deep tissue) massage

Stoelmassage

Rugmassage

Hoofdmassage

Voetmassage

Hotstone massage *

*(minimaal 24 uur van tevoren boeken i.v.m. voorbereidingen)

 

De eerste keer, hoe gaat alles in zijn werk?

Alle massages zijn mogelijk in combinatie met Reiki. Je kunt ook pakketten met extra voordelen nemen. Zie pakketten

In al onze massages gebruiken wij diverse massagetechnieken om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Altijd maatwerk dus!

De vele gezondheidsvoordelen van een massage.

Een massage is ontspannend voor zowel je lichaam als je geest, maar het heeft nog meer gezondheidsvoordelen zoals hieronder te lezen is;

1. soepelere spieren
Een massage zorgt ervoor dat spieren worden los gemaakt, het verzacht pijnlijke spieren en helpt de spieren te ontspannen.

Na een massage voelt je lichaam letterlijk ‘losser’ en soepeler.

2. verbetert de bloedcirculatie
Een massage activeert ook de bloedsomloop. Een massage zorgt er namelijk voor dat de bloedvaten in de huid verwijden, waardoor er meer bloed gaat stromen. Zo kom je na een massage aan dat gezonde kleurtje.

3. verwijderd afvalstoffen en versterkt het immuunsysteem
Tijdens een massage wordt niet alleen de bloedcirculatie, maar ook de lymfevaten geactiveerd. Hierdoor kunnen afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. 

Loop je te snotteren en ben je vaak en snel ziek? Neem dan maar een abonnement bij de masseur want een massage geeft je immuunsysteem een boost. Dat komt doordat je als je gemasseerd wordt meer witte bloedcellen aanmaakt en die gaan weer ziektes tegen. Bovendien ontspan je tijdens een massage, waardoor je minder last van stress hebt. Stress is juist weer slecht voor het immuunsysteem.

4. je slaapt beter
Na een massage zul je sneller in slaap vallen en dieper gaan slapen. Tijdens een massage wordt namelijk serotonine aangemaakt, dat ervoor zorgt dat je beter slaapt. Dit herken je vast wel aan dat je na een massage altijd lekker duf en slaperig bent.

5. verbetert je concentratie en alertheid
Een massage zorgt ervoor dat je mentaal tot rust komt. Hierdoor word je concentratie na een massage beter. Ben je bezig met een moeilijke opdracht of een lastig vraagstuk? Studies hebben bewezen dat een simpele stoelmassage van een kwartier er al voor zorgt dat je alerter wordt en betere antwoorden klaar hebt. Dat is onder andere getest door mensen die gemasseerd waren moeilijke wiskundige vraagstukken voor te leggen. Wat bleek? De gemasseerde mensen konden deze sommen accurater en sneller oplossen dan mensen die geen massage hadden gehad. Een massage is daarom extra goed idee tijdens drukke, spannende en chaotische tijden.

6. een massage maakt je gelukkiger en mooier!
Een massage zorgt voor een geluksgevoel. Door een massage wordt de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel. Ze geven je een fijn en zorgeloos gevoel. Niet alleen van binnen, maar dit straal je ook uit van buiten.

Je kunt door een massage zelfs beauty problemen te lijf gaan. Een massage zorgt ervoor dat je bloed beter gaat stromen, waardoor losse huid iets strakker kan worden. Bovendien stimuleert het de lymfe drainage; gifstoffen worden afgevoerd zo dat de gezonde en betere stoffen de cellen in kunnen. Heb je last van een grauwe teint? Ook die kun je inruilen voor een gezonde glow.

Reden genoeg om jezelf af en toe een massage te gunnen, toch?

Massage is bij ons niet zomaar even een rustmomentje, maar gaat veel verder en werkt veel langer. Wij nemen ook de tijd voor je. Of je nu moeite hebt te ontspannen door stress of trauma, of je hebt bijvoorbeeld ADHD of soortgelijke aandoeningen, onze behandelingen zullen je altijd helpen.

Wat doet een ontspanningsmassage?
Laat jou ontspannen
Vermindert stress / spanning
Vermindert spierpijn
Verbetert de nachtrust
Verbetert de doorbloeding
Vermindert spierknopen
Verlicht bij neuropatische pijn
Verbetert de werking van de spijsvertering
Zorgt voor meer bewegingsruimte in de spieren
Zorgt ervoor dat je zelf makkelijker kunt ontspannen

Wanneer een ontspanningsmassage?
Stress / spanning
Hoofdpijn
Nekpijn
Rugklachten
Schouderklachten
Slapeloosheid
Overbelaste spieren
Slechte doorbloeding
Spijsverteringsproblemen
Bij Neuropatische pijnen
Gewoon even een ontspannen moment voor jezelf!

U kunt kiezen uit ontspannende massages zoals een rug massagefull body massagevoetmassageshoofdmassage of een heerlijke stoelmassageReiki brengt ook een  diepgaande ontspanning en helpt ook op meer vlakken. Reiki en massages zijn dan ook heel goed te combineren!


Heb je een drukke of stressvolle baan, dan zijn deze behandelingen ook preventief bij uitstek geschikt voor jou.

Cliënten zeggen dat ze zich na elke behandeling goed ontspannen en langer hersteld voelen. De behandelingen passen wij aan op uw specifieke wensen, doelen en behoeften. Altijd maatwerk dus!

Wij laten u graag zien hoe slechts een enkele behandeling met massage en/of Reiki al een enorm verschil kan maken in uw functioneren en welzijn.

Cadeau idee?


Misschien heb je zelf al ervaringen opgedaan met een massage en welke positieve effecten dat op je heeft (had)? Denk er dan ook eens aan om een massage aan iemand cadeau te doen. Dit is weer eens iets anders en ook origineler dan geld, een bos bloemen of een boekenbon. Maar, je kunt ook tussendoor iemand met een massage een groot plezier doen. Aan iemand die je wilt laten merken dat je haar of zijn welzijn belangrijk vindt. Wat zal hij of zij je dankbaar zijn voor zo'n heerlijke ontspannende massage!

bottom of page