Full body massage

massage

Bij een Full Body massage wordt het hele lichaam gemasseerd van hoofd tot teen. Wat er gemasseerd wordt en op welke manier, hangt helemaal van jouw specifieke wensen af, het soort en het doel van deze massage.

Over het algemeen ligt de focus van een full-body massage bij ontspanning maar ook het oplossen van problemen. Aan welk deel meer of minder aandacht wordt gegeven hangt af van jouw wensen en/of problemen.

Er is geen simpel stappenplan voor de perfecte full body massage maar er zijn wel oneindig veel mogelijkheden om iemand een fijne massage te geven!

 

 

De Full Body massage Deluxe is uitgebreid met een reiki behandeling. In deze massage wordt werkelijk alles aangepakt en zorgt voor een boost van je algehele gezondheid en welzijn. Deze combinatie wordt door klanten ook wel de gouden combi genoemd. 

Voor, tijdens en vooral na de massage wordt reiki ingezet. Dit betekent dus ook dat je na de massage nog even rustig kunt nagenieten en reiki zijn werk kan laten doen.
 

Cadeau idee?


Misschien heb je zelf al ervaringen opgedaan met een Full Body massage en welke positieve effecten dat op je heeft (had)? Denk er dan ook eens aan om een volledige lichaamsmassage aan iemand cadeau te doen. Dit is weer eens iets anders en ook origineler dan geld, een bos bloemen of een boekenbon. Maar, je kunt ook tussendoor iemand met een lichaamsmassage een groot plezier doen. Aan iemand die je wilt laten merken dat je haar of zijn welzijn belangrijk vindt.

Wat zal hij of zij u dankbaar zijn voor zo'n heerlijke ontspannende massage!