top of page

Full body massage

massage

Full Body ontspanningsmassage Hierbij wordt bijna het hele lichaam gemasseerd, behalve de geslachtsdelen. Wat er gemasseerd wordt zijn nek, schouders, borst, buik, rug en benen. +/- 1 uur.

Full Body ontspanningsmassage XL Hierbij wordt het hele lichaam gemasseerd, behalve de geslachtsdelen. Wat er gemasseerd wordt zijn hoofd, nek, schouders, armen, borst, buik, rug, billen, benen en voeten. +/- 1,5 uur

Full Body Deep Tissue Massage Over het algemeen ligt de focus van een full-body deep tissue massage bij het oplossen van problemen. Dan spreken we van een deep-tissue massage. +/- 1 uur.

 

Ook bij zwangerschap zijn al deze massages mogelijk. Deze worden dan aangepast aan uw situatie.

 

De combinatie Full Body XL + reiki is uitgebreid met een reiki behandeling. In deze massage wordt werkelijk alles aangepakt en zorgt voor een boost van je algehele gezondheid en welzijn. Deze combinatie wordt door klanten ook wel de gouden combi genoemd. 

Voor, tijdens en na de massage wordt reiki ingezet. Dit betekent dus ook dat je na de massage nog even rustig kunt nagenieten en reiki zijn werk kan laten doen. +/- 2 uur.
 

Er is geen simpel stappenplan voor de perfecte full body massage maar er zijn wel oneindig veel mogelijkheden om iemand een goede massage te geven!

Wij doen geen erotische massages!

Cadeau idee?


Misschien heb je zelf al ervaringen opgedaan met een Full Body massage en welke positieve effecten dat op je heeft (had)? Denk er dan ook eens aan om een volledige lichaamsmassage aan iemand cadeau te doen. Dit is weer eens iets anders en ook origineler dan geld, een bos bloemen of een boekenbon. Maar, je kunt ook tussendoor iemand met een lichaamsmassage een groot plezier doen. Aan iemand die je wilt laten merken dat je haar of zijn welzijn belangrijk vindt.

Wat zal hij of zij u dankbaar zijn voor zo'n weldadige en ontspannende massage!

bottom of page