Full body massage

massage

Bij een Full Body massage wordt bijna het hele lichaam gemasseerd. Wat er gemasseerd wordt zijn de nek, schouders, rug en benen.

Over het algemeen ligt de focus van een full-body massage bij ontspanning maar kan ook ingezet worden voor het oplossen van problemen. Dan spreken we van een deep-tissue massage. 

Er is geen simpel stappenplan voor de perfecte full body massage maar er zijn wel oneindig veel mogelijkheden om iemand een fijne massage te geven!

 

 

De combinatie Full Body XL + reiki is uitgebreid met een reiki behandeling. In deze massage wordt werkelijk alles aangepakt en zorgt voor een boost van je algehele gezondheid en welzijn. Deze combinatie wordt door klanten ook wel de gouden combi genoemd. 

Voor, tijdens en vooral na de massage wordt reiki ingezet. Dit betekent dus ook dat je na de massage nog even rustig kunt nagenieten en reiki zijn werk kan laten doen.
 

Cadeau idee?


Misschien heb je zelf al ervaringen opgedaan met een Full Body massage en welke positieve effecten dat op je heeft (had)? Denk er dan ook eens aan om een volledige lichaamsmassage aan iemand cadeau te doen. Dit is weer eens iets anders en ook origineler dan geld, een bos bloemen of een boekenbon. Maar, je kunt ook tussendoor iemand met een lichaamsmassage een groot plezier doen. Aan iemand die je wilt laten merken dat je haar of zijn welzijn belangrijk vindt.

Wat zal hij of zij u dankbaar zijn voor zo'n heerlijke ontspannende massage!