top of page

Lotus healing

Lotus Healing. 

De Lotus healing is vergelijkbaar met een EMDR behandeling.   

Negatieve ervaringen / herinneringen / gevoelens worden getransformeerd.

Voor wie?
 

Deze healing is dan ook veel meer energetisch gericht. Dit is erg heilzaam bij opgelopen trauma (onderdrukking, geweld, misbruik enz.). Het is ook een zeer laagdrempelige manier om gebeurtenissen te verwerken. Hierbij is er dus geen nood aan herbeleving, graven naar oorzaak en gevolg of zware verwerkingsprocessen.

De Lotus healing is eerder een aangename manier om het verleden af te ronden en weer te kunnen genieten in het moment en naar de toekomst. 

Zeker na lange periodes van stress is een Lotus Healing perfect om deze af te sluiten en met vernieuwde energie de toekomst in te gaan.

LET OP! Deze behandeling is voorlopig alleen bij Reikikring in Dordrecht beschikbaar.

Heb jij Reiki 2 of hoger of ben jij een energetisch therapeut? Dan kun je bij ons de cursus Lotus Healing volgen.

 

Werkwijze


Je krijgt een moment voor jezelf en de therapeut functioneert slechts als begeleider van dat moment. Je kunt de behandeling geheel gekleed ondergaan. Trek wel iets comfortabels aan. De therapeut doet eerst clearingen en laat je eerst zo diep mogelijk ontspannen met eventueel eerst een hele rustige langzame massage of reikibehandeling en brengt dan ook de universele energie daar waar het nodig is. Vervolgens worden de negatieve / belastende zaken weggehaald en de negatieve lading/emotie getransformeerd. Je therapeut zal je eerst uitleggen wat de handelingen zullen zijn, zodat je met alle vertrouwen de behandeling in kunt gaan.

Duur van de behandeling:

Het resultaat van een Lotus healing hangt af van de mate van ontspanning van de ontvanger.

Ons advies is als je snel tot ontspanning komt, kun je met +/- 60 tot 90 min volstaan. Als je wat meer tijd nodig hebt om te ontspannen, dan is 120 min beter. 

Note:

Helaas zijn er nog geen andere aanbieders die deze helende therapie aanbieden.

Vanaf 4 januari 2023 zijn we voor therapeuten gestart met het aanbieden van cursussen voor deze Lotus Healing.

Vooral als het om het verwerken van trauma's gaat, raden wij u aan om websites van aanbieders goed door te lezen en ook recensies goed te bekijken voor u in zee gaat met een aanbieder. 

Wij benadrukken dan ook met klem dat wij slechts als integer begeleider /therapeut acteren.

Indien een therapeut deze Lotus Healing aanbied, moet hij/zij ook het certificaat kunnen tonen.

Bij twijfel kunt u bij ons navragen of de therapeut bij ons geregistreerd en dus erkend is.

bottom of page