Gradient

Lotus healing massage

Lotus Healing Massage. 

De essentie en intentie van een lotus healing massage is anders dan de normale healings en massages. De heling van de lotus healing massage vertaalt zich als een intense innerlijke gewaarwording, als overgave en het balanceren van je energie door de combinatie van Reiki en massage. Je laat je dan ook raken in vertrouwen en zonder doel, op deze manier worden de blokkades en de dualiteit tussen de mannelijke en vrouwelijke energie energetisch opgeheven waardoor een gelijkwaardige eenheid ontstaat vanuit het hart. Je maakt weer verbinding met je essentie. Je gaat hierdoor ook weer van jezelf houden en ben je weer in staat liefde te ontvangen en te geven.

Een Lotus healing massage voor vrouwen is een helende ervaring die door middel van liefdevolle aanrakingen de vrouw opnieuw in haar gevoel, veiligheid, zelfvertrouwen en kracht zet. Dit vindt plaats zonder verwachting of enige vorm van interactie, vrij van oordelen of beperkingen. 

Voor wie?
 

Lotus Healing massage is geschikt voor vrouwen die het zelfvertrouwen en/of gevoel met zichzelf en de vrouwelijke energie kwijt zijn of er moeite mee hebben. Deze healing is dan ook veel meer energetisch gericht. Dit is erg heilzaam bij opgelopen trauma (geweld, misbruik) of bij een ernstig negatief zelfbeeld. Zeker na lange periodes van stress is een Lotus Healing perfect om deze af te sluiten en met vernieuwde energie de toekomst in te gaan. Het kan echter ook een zeer laagdrempelige manier zijn om gebeurtenissen te verwerken. Hierbij is er dus geen nood aan herbeleving, graven naar oorzaak en gevolg of zware verwerkingsprocessen. Lotus healing is eerder een aangename manier om het verleden af te ronden en weer te kunnen genieten in het moment en naar de toekomst. Het is een fantastische manier om je vrouwelijkheid te herstellen, zelfvertrouwen op te bouwen en emotionele en mentale wonden te helen. Daarnaast is het bewustzijnsproces heel essentieel bij de ervaring van verschillende emoties ongeacht hun aard.

LET OP! Deze behandeling is voorlopig alleen in Dordrecht beschikbaar.

Werkwijze


Als therapeut geef ik je een moment voor jezelf en functioneer ik slechts als begeleider van dat moment. Ik laat je eerst zo diep mogelijk ontspannen met een hele rustige langzame tedere massage en breng dan ook de universele energie daar waar het nodig is. De bedoeling is hierbij harmonie en rust in jezelf, balans in je leven en liefdevolle relaties te creëren. Zo kom je vanzelf bij de essentie van spiritueel ontwaken. Daar bovenop kan dit alles zonder inbreuk te maken op normen en waarden van anderen en je omgeving.

Duur van de behandeling:

De ervaring van een Lotus healing massage hangt af van de mate van ontspanning van de ontvanger.

Mijn advies is als je snel tot ontspanning komt, kan je met 90 min volstaan. Als je wat meer tijd nodig hebt om te ontspannen, dan is 120 min beter. 

Note:

Helaas zijn er weinig aanbieders die deze helende therapie aanbieden. Vooral als het om het verwerken van trauma's gaat, raden wij u aan om websites van aanbieders goed door te lezen en ook recensies goed te bekijken voor u in zee gaat met een aanbieder. 

Wij benadrukken dan ook met klem dat wij slechts als integer begeleider /therapeut acteren.

reiki_rond.gif

Reiki-kring

wellness academy kwaliteitslabel.png
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Messenger reikikring

Lid van Klachtenportaal Zorg onder nummer 12822 Ministerie van VWZ erkend.

©2019 door Reiki-kring.