Gradient

Lotus healing

Lotus Healing. 

De essentie en intentie van een lotus healing massage is anders dan de normale healings en massages. De heling van de lotus healing massage vertaalt zich als een intense innerlijke gewaarwording, als overgave en het balanceren van je energie door de combinatie van Reiki en massage. Negatieve ervaringen / herinneringen / gevoelens worden getransformeerd waardoor je daar geen last meer van hebt.

Voor wie?
 

Lotus Healing massage is geschikt voor vrouwen die het zelfvertrouwen en/of gevoel met zichzelf en de vrouwelijke energie kwijt zijn of er moeite mee hebben. Deze healing is dan ook veel meer energetisch gericht. Dit is erg heilzaam bij opgelopen trauma (geweld, misbruik) of bij een ernstig negatief zelfbeeld. Zeker na lange periodes van stress is een Lotus Healing perfect om deze af te sluiten en met vernieuwde energie de toekomst in te gaan. Het kan echter ook een zeer laagdrempelige manier zijn om gebeurtenissen te verwerken. Hierbij is er dus geen nood aan herbeleving, graven naar oorzaak en gevolg of zware verwerkingsprocessen. Lotus healing is eerder een aangename manier om het verleden af te ronden en weer te kunnen genieten in het moment en naar de toekomst. 

LET OP! Deze behandeling is voorlopig alleen in Dordrecht beschikbaar en op woensdagochtend in Hoogvliet.

Werkwijze


Als therapeut geef ik je een moment voor jezelf en functioneer ik slechts als begeleider van dat moment. Ik doe eerst clearingen en laat je eerst zo diep mogelijk ontspannen met een hele rustige langzame zachte massage en breng dan ook de universele energie daar waar het nodig is. Vervolgens wordt de negatieve energie getransformeerd.

Duur van de behandeling:

De ervaring van een Lotus healing massage hangt af van de mate van ontspanning van de ontvanger.

Mijn advies is als je snel tot ontspanning komt, kan je met 90 min volstaan. Als je wat meer tijd nodig hebt om te ontspannen, dan is 120 min beter. 

Note:

Helaas zijn er weinig aanbieders die deze helende therapie aanbieden. Vooral als het om het verwerken van trauma's gaat, raden wij u aan om websites van aanbieders goed door te lezen en ook recensies goed te bekijken voor u in zee gaat met een aanbieder. 

Wij benadrukken dan ook met klem dat wij slechts als integer begeleider /therapeut acteren.