top of page

Reiki opleidingen

Reiki leren geven aan jezelf en anderen.

 

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan één van de Tera Mai Reiki cursussen die wij als officiële Tera Mai Academy geven. Tera Mai is de meest uitgebreide en sterkste vorm van Reiki en werkt met alle elementen. Deze Japanse techniek voor stressvermindering en emotionele en fysieke genezing is gebaseerd op het kanaliseren van levensenergie door middel van aanraking. Reiki is ouder dan men denkt. Er zijn al bewijzen gevonden van meer dan 4000 jaar oud in India dat deze techniek toen al gebruikt werd. Het leren / beoefenen van Reiki is tevens de beste start voor je spirituele ontwikkeling. 

Wist je dat Reiki 2 meestal een eis is om een opleiding voor mediumschap te kunnen doen?

De 1e cursus zal de basisbeginselen van Reiki behandelen, evenals praktische handposities en technieken die je kunt gebruiken om Reiki te geven aan jezelf en anderen. Je mag op de 2e cursusdag ook gratis iemand meenemen die je wilt behandelen of ook kennis wil laten maken met Reiki.

De 2e cursus gaat een stuk verder en zul je leren op afstand te werken, werken met symbolen en nog veel meer.

Het prettige van Reiki is dat je een doorgeefluik bent zonder je eigen energie weg te geven.

Tera Mai Reiki is de meest complete, krachtigste en uitgebreidste vorm van Reiki.

Iedereen kan Reiki leren. Je hoeft er niets bijzonders voor te kunnen of te geloven.

Mensen die Reiki cursussen volgen doen dit meestal omdat ze zich beter willen voelen (genezen), graag anderen willen helpen of zichzelf willen ontwikkelen. 

Tips van Kathleen Milner voor toekomstige studenten

    • Vraag om getuige te zijn van genezingsdemonstraties door de leraar. Het feit dat er energie is, betekent niet noodzakelijkerwijs dat deze voor genezing kan worden gebruikt.
    • Praat met oud-studenten en wees getuige van demonstraties.
    • Vraag om een algemene beschrijving van wat er in de les wordt behandeld. “Hoe is dit toepasbaar in mijn leven?” en “Wat kan ik na initiaties verwachten?”
    • Lees en vraag dan. Worden namen van echte mensen gegeven die kunnen worden gecontroleerd en geverifieerd? Als er bewijs is gevonden, vraag dan: “Waar is het geweest?” of “Waarom komt het nu pas aan het licht?” Claims en goede verhalen moeten worden ondersteund door genezende wonderen.
    • Kijk verder dan marketing en gemak om het juiste systeem en de juiste leraar voor u te vinden.
    • Mediteer en ga naar binnen om leiding te vinden. Een goede vraag is: “Zou dit voor mij nuttig zijn?”
    • Ga voor wat goed voelt.

Bij Reikikring krijg je meer dan alleen de cursus! Zonder zweverig te worden en in begrijpbare taal leren wij je o.a. meditatie, kennismaken met helende stenen, het leren begrijpen wat het Quantumveld is enz. zodat je de beste basis krijgt om je verder te ontwikkelen.

We zijn wellicht niet de goedkoopste, maar we hebben je wel het meeste te bieden!

Ook na de cursus blijven we betrokken met elkaar. Je krijgt een eigen persoonlijke pagina met alle actuele cursusmaterialen en vele extra's. Als je wilt kun je meedoen aan de trainingssessies in groepjes van maximaal 6 personen, dus altijd tijd en aandacht ook voor jou. Je mag zelfs iemand meenemen waar jij op wil oefenen of deze persoon door de groep laten helpen. Ook kun je gebruik maken van extra voordeel abonnementen, speciale acties en kortingen voor cursisten. Kortom, een cursus bij Reikikring bied vele voordelen.

Ook na je cursus kun je altijd met vragen bij ons terecht! Er is altijd ruimte voor persoonlijke hulp en advies.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan de cursus, dan kun je deze online boeken of stuur ons dan een bericht om je aan te melden. We kijken ernaar uit om met je te werken!

Met Reiki 1 (Shoden) kun je:
Iemand een behandeling van 50 minuten geven
Jezelf behandelen in 30 minuten
Een EHBO behandeling doen in 15 minuten.

Na Reiki 1 kun je eventueel de Reiki Training & Groei sessies gaan volgen. Dit is een verdieping op Reiki 1 en een goede manier om te oefenen. Het is ook een mooie extra voorbereiding op Reiki 2.

Met Reiki 2 (Okuden) kan je ook:
Iemand een behandeling op afstand geven.

Je wordt ook aanzienlijk krachtiger.

De behandelingsduur kan worden teruggebracht.

De 2e graad Reiki werkt op mentaal en spiritueel gebied heel sterk. Werken aan spirituele groei, het opheffen van blokkades, angsten en onzekerheden.

Na Reiki 2 kun je ook de cursus Lotus Healing doen en natuurlijk ook de Reiki Training & Groei sessies blijven volgen. Dit is ook een verdieping op Reiki 2 en een goede manier om te oefenen. Het is ook een mooie extra voorbereiding op het Reiki 3 masterschap.

De cursus TM Reiki 2 kun je doen na ongeveer 2 á 3 maanden na het afronden van TM Reiki 1 en Reiki met regelmaat in ieder geval bij jezelf hebt toegepast. Deze periode van negentig dagen heb je echt nodig. Reiki moet zijn werk eerst doen. In het geval je al eerder andere Reiki 1 en/of 2 hebt gedaan, kun je de upgrade krijgen naar Tera Mai Reiki 1 en/of 2. Hierna kun je ook de aparte cursus Lotus Healing doen als verrijking voor je cliënten.

TM Reiki 3 (master Shinpiden) moet je aan toe zijn. Je ontwikkeling en motivatie hiervoor zijn erg belangrijk. Dit is dan ook een van de grootste beslissingen die je neemt in je leven. In Tera Mai Reiki kennen we geen 3a of 3b. Je bepaalt zelf of je Reiki wilt doorgeven of niet.  

Tarieven:
Tera-Mai™ Reiki I   2 daagse cursus  v.a. € 225  of 1 dagdeel cursus Upgrade naar TM Reiki 1     € 50 
Tera-Mai™ Reiki II  2 daagse cursus  v.a. € 325  of 1 dagdeel cursus Upgrade naar TM Reiki 1+2 € 100

Tera-Mai™ Reiki III  Master                    € 750  

Wil je alleen een her-initiatie, opfriscursus of upgrade naar Tera Mai? Kies dan de Upgrade cursus.

 

Lotus Healing cursus 1 dagdeel voor Reiki 2 en energetisch therapeuten.

Je ontvangt bij het slagen na afloop een door ons erkend certificaat van "Lotus Healing Therapist" en wordt ingeschreven in onze database als erkend LH therapeut. 

Voor de datums van alle cursussen kunt u boeken naar beschikbaarheid zoals het ook u uitkomt.

De cursussen zijn 1 op 1 privé.

Indien gewenst kan het ook in overleg met groepjes van maximaal 4 personen.

Neem hiervoor contact met ons op.

Niet op feestdagen.

Tera-Mai™ Reiki Training & Groei groepssessie € 15 p/p.  Elke maand zijn er groepssessies, zie boekingsagenda. 1 op 1 training sessie kun je op elk gewenst moment boeken.

Je hebt er zin in en wil verder ontwikkelen? Onbeperkt trainingen doen met korting?

Na de eerste cursus kun je al gebruik maken van speciale pakketten met kortingen.

Deze kun je op je persoonlijke pagina bekijken.

 

Afstammingslijn voor het Tera-Mai™ healingsysteem:
Kathleen Ann Milner

Reikikring**

    Jij?

 

** Nieuwste clearingen en initiaties ontvangen van Kathleen Milner zelf op 30-01-2023)

Geschiedenis van Reiki (externe link) de Tera Mai Reiki is begonnen in 1991 bij Kathleen Milner.

bottom of page