top of page

Reiki opleidingen

Reiki leren geven aan jezelf en anderen.

 

Ik nodig je uit om deel te nemen aan een van de Tera Mai reiki cursussen die ik geef. Reiki is een Japanse techniek voor stressvermindering en emotionele en fysieke genezing die gebaseerd is op het idee van het kanaliseren van levensenergie door middel van aanraking. De 1e cursus zal de basisbeginselen van reiki behandelen, evenals praktische handposities en technieken die je kunt gebruiken om reiki te geven aan jezelf en anderen.

Aan het einde van de cursus zul je in staat zijn om de beginselen van reiki toe te passen en zul je de vaardigheden hebben om reiki te geven aan jezelf en anderen voor stressvermindering en emotionele en fysieke genezing.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan de cursus, stuur me dan een bericht om je aan te melden.

Ik kijk ernaar uit om met je te werken!

 

Het prettige van reiki is dat je een doorgeefluik bent zonder je eigen energie weg te geven.

Tera Mai Reiki is de meest complete, krachtigste en uitgebreidste vorm van Reiki.

Iedereen kan reiki leren. Je hoeft er niets bijzonders voor te kunnen of te geloven.

Mensen die reiki cursussen volgen doen dit meestal omdat ze zich beter willen voelen (genezen), graag anderen willen helpen of zichzelf willen ontwikkelen. 

Bij Reikikring krijg je meer dan alleen de cursus. O.a. meditatie, kennismaken met helende stenen, het leren begrijpen wat het Quantumveld is enz. zodat je de beste basis krijgt om je verder te ontwikkelen.

Ook na je cursus kun je altijd met vragen bij ons terecht. Ook zijn er hele leuke en vooral gezellige trainingssessies waar je kunt oefenen op elkaar, meer kneepjes van het vak leren, tips, ervaringen delen enz. Er is altijd ruimte voor persoonlijke hulp en advies.

Reiki Tips. Klik hier voor meer informatie.

Met Reiki 1 (Shoden) kan je:
Iemand een behandeling van 50 minuten geven
Jezelf behandelen in 30 minuten
Een EHBO behandeling doen in 15 minuten.

Na Reiki 1 kun je eventueel de training sessies gaan volgen. Dit is een verdieping op Reiki 1 en een goede manier om te oefenen. Het is ook een mooie extra voorbereiding op Reiki 2.

Met Reiki 2 (Okuden) kan je ook:
Iemand een behandeling op afstand geven.

Je wordt ook aanzienlijk krachtiger.

De behandelingsduur kan worden teruggebracht.

De 2e graad reiki werkt op mentaal en spiritueel gebied heel sterk. Werken aan spirituele groei, het opheffen van blokkades, angsten en onzekerheden.

Na Reiki 2 kun je ook de cursus Lotus Healing doen en natuurlijk ook de trainingsessies blijven volgen. Dit is ook een verdieping op Reiki 2 en een goede manier om te oefenen. Het is ook een mooie extra voorbereiding op het Reiki 3 masterschap.

De cursus reiki 2 kun je doen na ongeveer 2 á 3 maanden na het afronden van Reiki 1 en reiki met regelmaat in ieder geval bij jezelf hebt toegepast. Deze periode van negentig dagen heb je echt nodig. Reiki moet zijn werk eerst doen. In het geval je al eerder de normale reiki 1 en 2 hebt gedaan, kun je in één keer de upgrade krijgen naar Tera Mai 1 en 2. Hierna kun je ook de aparte cursus Lotus Healing doen als verrijking voor je cliënten.

Reiki 3 (master Shinpiden) moet je aan toe zijn. Je ontwikkeling en motivatie hiervoor zijn erg belangrijk. Dit is dan ook een van de grootste beslissingen die je neemt in je leven. In Tera Mai Reiki kennen we geen 3a of 3b. Je bepaalt zelf of je Reiki wilt doorgeven of niet.  

Tarieven:
Tera-Mai™ Reiki I   2 daagse cursus  € 225  of 1 dags cursus INTENSIEF € 150 
Tera-Mai™ Reiki II  2 daagse cursus  € 325  of 1 dags cursus INTENSIEF € 250
Tera-Mai™ Reiki Master                  € 750   Incl. Lotus Healing module   € 900,-

Tera-Mai™ Reiki Training groeigroep € 15 p/p. Dinsdag avond en Zondag middag sessies, zie boekingsagenda.

 

Wil je alleen een her-initiatie of upgrade naar Tera Mai? Neem dan eerst even contact op.

Cursussen, trainingen, workshops e.d. zijn online te boeken.

Cursus Lotus Healing 1 dags cursus voor energetisch therapeuten. € 275  (vanaf 4 januari 2023 beschikbaar, u kunt wel alvast reserveren)

Andere dagen zijn ook mogelijk in overleg.

Niet op zon en feestdagen.


Afstammingslijn voor het Tera-Mai™ healingsysteem:
Kathleen Ann Milner

Arthur Groen ( Reikikring**)

Jij?

 

** Nieuwste clearingen en initiaties ontvangen van Kathleen Milner zelf op 30-01-2023)

Geschiedenis van Reiki (externe link) de Tera Mai Reiki is begonnen in 1991 bij Kathleen Milner.

bottom of page