top of page

Contact

Tera Mai™ Reiki Academy, Reiki opleidingen & Massages

Adressen:

Reikikring Drechtsteden

Vijverplantsoen 10 (hoofdkantoor + praktijk)

3319 SW Dordrecht - Dubbeldam

Tel. / WhatsApp: +31630499569

Voor beschikbaarheid, de overige therapeuten en adressen, zie het Team of het boekingsprogramma.

Over Reikikring

 

Hoe onderscheid Reikikring Drechtsteden zich van anderen?

 

Bij Reikikring kunt u eerst een gratis en geheel vrijblijvend adviesconsult / intake boeken van ruim 15 minuten. Wij bieden ook de Lotus Healing en cursussen hierin aan en nemen de tijd voor iedere cliënt. U zult niet geconfronteerd worden met de volgende cliënt. Er is ook geen uitlopende cliënt waar u op zou moeten wachten, dus geen wachttijden.

U kunt ook 24/7 online uw boeking doen zodat u kunt plannen zoals het voor u het beste uitkomt. Wij zijn ook op avonden open, wel zo handig voor mensen die overdag werken. Tijden variëren per therapeut.

Zodra u zich aanmeldt op de website kunt u ook website lid worden. Dit heeft een aantal voordelen zoals het overzicht van wat u al gedaan hebt en wanneer de volgende sessie gepland staat, makkelijker online boeken / bestellen en nog veel meer. Uw gegevens blijven beschermd privé en u bepaald zelf wat anderen mogen zien.

 

Wij werken alleen met speciale stenen van de hoogste kwaliteit ter ondersteuning van het behandeldoel en maken ook gebruik van aroma's om de beleving compleet te maken. Er kan indien gewenst ook muziek met solfeggio frequenties worden afgespeeld en u mag ook zelf muziek kiezen of uw eigen favoriete muziek meenemen op een usb stick.

 

De Tera Mai reikimaster en multidisciplinaire masseur kan u ook meteen afhelpen van veel chronische en stress gerelateerde fysieke problemen. De combinatie van reiki met massage noemen wij ook wel "de gouden combi"

Onze specialiteiten zijn het oplossen van rug en nek/ schouderproblemen, traumaverwerking zonder herbeleving en het verlichten van stress en aandoeningen zoals ADHD etc. Kinderen met licht autistische problemen komen dan ook altijd graag bij ons. Ze hebben dan minder moeite met hun omgeving en hebben weer meer rust en helderheid wat ook vaak resulteert in milder gedrag.

 

Wij verzorgen ook Tera Mai reiki opleidingen 1 op 1 of in kleine groepjes van maximaal 4 deelnemers tot en met de mastergraad en geven regelmatig workshops en oefendagen voor leden en studenten van Reikikring.

De opleidingen bij ons bevatten ook extra elementen zoals het werken met edelstenen, aroma's etc. Als cursist bij ons krijgt u ook gratis toegang tot speciale pagina's waar alle cursus en extra informatie terug te vinden is en altijd actueel gehouden wordt. Tevens krijgen cursisten kortingen op diverse diensten e.d.

Recensies/ Reviews

Privacy (AVG)

Om je als cliënt optimaal van dienst te kunnen zijn, heeft Reiki Kring persoonlijke gegevens van je nodig. De bescherming van je privacy is daarbij vanzelfsprekend en geregeld volgens de Europese richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG).

Onze website en email is https SSL beveiligd en de gegevens die wij bewaren zolang u cliënt bij ons bent zijn uw naam e-mailadres, e-mails en eventueel telefoonnummer.  Wij registreren en bewaren verder geen gegevens over de behandeling(en) en/of klacht(en) die u aan ons kenbaar heeft gemaakt. Wij delen uw gegevens met niemand anders, ook niet voor eigen marketing doeleinden tenzij u hier per email nadrukkelijk toestemming voor heeft gegeven. U kunt ten alle tijden vragen om uw gegevens te wissen waar wij dan ook direct gehoor aan geven.

Algemene voorwaarden Reikikring 

Reikikring verleent geen medische behandelingen. Bij medische klachten adviseren wij de  cliënt met zijn/haar behandelend arts of specialist te overleggen alvorens een behandeling te ondergaan. Dit kunnen wij ook voor u doen. 

Reikikring verleent geen erotische massages, aanvraag tijdens een behandeling wordt niet op prijs gesteld en kan tot staken van de behandeling leiden. In een dergelijk geval worden de kosten van de geboekte behandeling wél in rekening gebracht.

Opdrachtgever/cliënt maakt uit eigen vrije wil gebruik van diensten van Reikikring en deze kan derhalve niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, welke ook, die uit deelneming aan massage en/of behandelingen en/of gebruikmakend van de diensten van Reikikring voortvloeien.

Intake en uw gezondheid: is er sprake van medische klachten, is cliënt in behandeling bij een arts of specialist of gebruikt medicijnen die het reactievermogen beïnvloeden dan dient cliënt dit door te geven. Belangrijk voor vrouwen: als u zwanger bent, of in de aanlooptijd om het te worden, moet u dit voorafgaand aan de behandeling beslist melden. Cliënt blijft verantwoordelijk voor het doorgeven van belangrijke informatie m.b.t. de gezondheid aan Reikikring.

Uw persoonlijke en/of medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit aan derden verstrekt.

Reikikring behoudt zich het recht voor een cliënt van behandeling uit te sluiten.

Gedurende een behandeling dient u uw mobiele telefoon uit te schakelen of op stil te zetten.

Annulering van een behandeling/opdracht is tot 24 uur voor aanvang, telefonisch of per e-mail, mogelijk. Hierna worden 50% van de kosten in rekening gebracht van de gevraagde behandeling. De behandeling dient direct of na afloop contant afgerekend te worden. Reikikring behoudt zich het recht voor een opdracht te annuleren, indien er naar het oordeel van Reikikring geen sprake is van een hygiënische situatie. Restitutie van de kosten vindt dan niet plaats.

Iedereen die gebruik maakt van de diensten van Reikikring verklaart akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Reikikring stelt zich niet aansprakelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van eigendommen en ongevallen in en rondom de praktijk.

Reikikring is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar overeenkomsten en/of andere verplichtingen niet kunnen worden nagekomen door overmacht. Onder overmacht word verstaan elke bijzondere oorzaak/omstandigheid, die in redelijkheid niet geacht kan worden voor het risico van Reikikring te komen. Reikikring heeft in geval van overmacht het recht haar verplichtingen op te schorten. In geen geval is Reikikring gehouden enige boete of schadevergoeding te betalen.

Opdrachtgever dient tijdig aanwezig te zijn op de overeengekomen locatie en tijdstip.

Deze Algemene Voorwaarden kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast, aangevuld, of vervangen, hoewel zulke wijzigingen niet van toepassing zijn op reeds verrichte boekingen. 

bottom of page