Over ons

Reikikring is misschien wel het duidelijkst en betrouwbaarste adres voor Tera Mai Reiki behandelingen en opleidingen. Bij Reikikring kunt u ook behandelingen combineren met massages. Onze motivatie om bij Starfish Health als ambassadeur voor Reiki te werken is de wens te hebben dat Reiki meer bekend wordt en meer serieus genomen gaat worden. Reiki is voor vele alternatieve energetische en holistische behandelmethoden toch ook de basis. We vinden het dan ook een mooie uitdaging zorg te dragen voor het meer samenwerken van reguliere zorg en alternatieve aanvullende zorg. Reiki is er daar één van met zijn diverse stromingen en Tera Mai Reiki is wel de meest complete en krachtigste vorm van Reiki welke wij zelf dan ook praktiseren. Ons advies aan alle Reiki beoefenaars is dan ook de Tera Mai methode aan te nemen. De resultaten zijn werkelijk verbluffend.  


Een van de doelen is zorg te dragen dat mensen beter en makkelijker geïnformeerd worden over de mogelijkheden die er zijn en de zorgverzekeraars te overtuigen dat onze aanvullende zorg net zo goed als reguliere zorg vergoed moet gaan worden zoals in vele landen al het geval is. . Dit is misschien nog wel de grootste uitdaging die we graag aan gaan.  

Wij zijn toegewijde en ervaren beoefenaars van holistische en energetische geneeskunde met als basis de traditionele Reiki (Tera Mai) en houden ervan om cliënten in staat te stellen hun lichaam en geest te begrijpen en de kracht van de helende kunsten te ontdekken.

Als Reiki masters en therapeuten met individuele aanvullende technieken vinden wij het fijn om de kloof tussen de westerse reguliere geneeskunde en de 'alternatieven' te overbruggen en tegelijkertijd een veilige en zorgzame omgeving voor genezing en welzijn te bieden. Wij willen Reiki voor iedereen bereikbaar maken.

Privacy (AVG)

Om je als cliënt optimaal van dienst te kunnen zijn, heeft Reiki Kring persoonlijke gegevens van je nodig. De bescherming van je privacy is daarbij vanzelfsprekend en geregeld volgens de Europese richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG).

Onze website en email is https beveiligd en de gegevens die wij bewaren zolang u cliënt bij ons bent zijn uw naam e-mailadres, e-mails en eventueel telefoonnummer.  Wij registreren en bewaren verder geen gegevens over de behandeling(en) en/of klacht(en) die u aan ons kenbaar heeft gemaakt. Wij delen uw gegevens met niemand anders, ook niet voor eigen marketing doeleinden tenzij u hier per email nadrukkelijk toestemming voor heeft gegeven. U kunt ten alle tijden vragen om uw gegevens te wissen waar wij dan ook direct gehoor aan geven.