Gradient

NEI therapie

Een NEI-sessie (Neuro Emotionele Integratie) is voor iedereen anders om te ervaren en te voelen.

Je onderbewustzijn laat zien wat je nodig hebt en wat er momenteel blokkeert. Ik help je graag dit los te laten en te helen.

Wie heeft er geen problemen met "loslaten" Makkelijk gezegd, maar doe het maar eens is wat velen zeggen en denken.

Vaak weten we niet eens wat er blokkeert of waar het vandaan komt. Hiervoor is NEI dus een uitkomst.

 Deze therapie is bijvoorbeeld óók uiterst geschikt voor begeleiding vóór, tijdens en na de Zwangerschap.

d.m.v. NEI-coaching en Energetische behandelingen, met als doel om een goede start te geven aan jou en je kindje.

Klik hier voor uitgebreide informatie bij de therapeute.

Kinderwens / Zwangerschap begeleiding

Vóór de Zwangerschap:
3 sessies m.b.t. Bewust Ouderschap en positieve energie rond de conceptie.

Tijdens de Zwangerschap:
4 sessies ieder trimester van de zwangerschap, waarvan 1 vlak voor de bevalling.

de Zwangerschap:
3 sessies (waarin een Healing) én 2 Bonus-Baby sessies tot 2 jaar ná geboorte.

Of het Totale 1000-dagen programma met een leuke korting! (aanbevolen)

N.E.I., Neuro Emotionele Integratie, is een energetische methode, die zich richt op de oorzaak en motivatie van gedrag en het loslaten van blokkades en belemmerende overtuigingen. N.E.I. spoort, door middel van kinesiologische testmethoden en de biotensor, ongelijkheden tussen het bewustzijn en onderbewustzijn op. Emotionele of fysieke trauma’s en ervaringen kunnen een energetisch geheugen creëren dat ons lichaam en denken beïnvloedt. Dit geheugen kan worden aangeraakt door prikkels die via onbewuste neuro-associaties effect hebben op onze neurofysiologie. Dit zal ons gedrag beïnvloeden en sturen. We willen het één, maar doen het ander.

 

De N.E.I. methode spoort dergelijke trauma’s en ervaringen in het energetische geheugen op en brengt de resonantie van de disbalans in balans, door de communicatie tot stand te brengen tussen de linker- en rechterhersenhelft. Dit onderdeel van de therapie noemen we ook wel de integratie.

 

N.E.I. is ontwikkeld vanuit allerlei verschillende natuurgeneeswijzen en methodieken.

 

De basis is gelegd door gebruik te maken van de spiertesten vanuit de kinesiologie, elementen van Neuro Associatief Coachen en N.L.P.

Enkele voorbeelden hiervan zijn patroon doorbreken, ankeren, communicatiemethoden, rapport en congruentie-evaluatie. Tevens wordt gebruik gemaakt van acupunctuurtechniek en kennis van de vijf-elementenleer uit de Oosterse geneeskunde. De relaties tussen organen en emoties, acupunctuurpunten, creëren en handhaven van de natuurlijk lichamelijke en geestelijke harmonie. Ook worden affirmaties, visualisaties, begeleide meditaties en natuurgeneeskundige middelen ter ondersteuning van het bewustwording- en helingsproces ingezet.