top of page

U wilt een donatie doen? 

Dat kan natuurlijk en daar zijn wij u dan ook erg dankbaar voor. 

Wat wij doen met uw donatie is belangrijk.

Wij helpen in de eerste plaats mensen die hulp nodig hebben die het zelf niet kunnen missen. Denk hierbij aan mensen die door omstandigheden in de financiële moeilijkheden zijn belandt of erger nog in de verslavingszorg terecht gekomen zijn. Dit doen wij dan door de tarieven aan te passen naar draagkracht en soms is dat nul helaas.

Op de tweede plaats gebruiken wij het geld dat "over" is om te investeren in nieuwe technieken en apparatuur. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van onze Lotus Healing. Deze techniek werkt als een soort EMDR maar dan zonder noodzaak tot herbeleving en eindeloze gesprekken die trauma's weer pijnlijk naar boven halen. Dit is door onszelf ontwikkeld, onderzocht en in praktijk gebracht. Inmiddels geven wij hier zelfs cursussen in zodat ook andere therapeuten hiermee kunnen werken.  Wij bieden nu ook diverse lichttherapieën aan voor huidklachten, pijn, depressie enzovoorts.

Dit zijn allen vaak pittige investeringen die wij grotendeels zelf dragen.

Onze tarieven zijn zeer laag zodat het voor praktisch iedereen bereikbaar is en geven daardoor geen of weinig ruimte om dit altijd zelf volledig te bekostigen.

Daar hebben wij U voor nodig!

Note: Eigenlijk zou aanvullende zorg voor iedereen standaard in de zorgverzekering moeten zitten. Helaas denken de verzekeraars daar anders over. Ook de politiek kan hier weinig in betekenen ook al zijn er partijen die dit toch wel een warm hart toedragen. Wij geloven nog steeds in de goedheid van mensen die elkaar helpen en steunen waar dit kan.

Bedankt voor uw warme steun!

bottom of page